Gevelreiniging

Er komt tegenwoordig een heleboel kijken bij het renoveren, onderhouden of schoonmaken van uw gevel. Romaro weet dat als geen ander. Of het nu gaat om het om het impregneren en voegen van de gevel of het verwijderen van graffiti, Romaro heeft de expertise in huis. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan op de button hieronder

Experts in gevelreiniging

Gevelreiniging is een vak apart. Dit kan op traditionele wijze gedaan worden, onder hoge druk, via abseilen of met osmosewater. Romaro is overtuigd van de kwaliteit van zijn dienstverlening op het gebied gevelreiniging. De door ons opgeleide glas- en gevelspecialisten willen graag bij een gratis proef verzorgen, waarna we samen het resultaat beoordelen. U zult blij verrast zijn. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen doen? Neem direct contact met ons op.

Gevelreiniging bij Romaro bestaat onder andere uit:

  • Gevelreiniging met osmosewater voor alle al dan niet moeilijk bereikbare afwasbare delen zoals kozijnen, ramen, beplating en damwanden.
  • Biologisch verantwoorde en spinvriendelijke anti-spinnenweb behandeling.
  • Hoge druk gevelreiniging met koud en warm water of met zand om ernstige verwering, groenaanslag of graffiti te verwijderen.
  • Coatingbehandeling van verweerde en doffe kunststof of aluminium kozijnen, gevelbeplating en het water- en vuilafstotend maken van stenen en gevels.
  • Abseilen om onbereikbare gevels verantwoord en vooral veilig te reinigen.

Verbeter de uitstraling van uw gevel

Gevelreiniging is een klus die u het beste kan overlaten aan echte specialisten. Door periodiek gevelreiniging toe te passen zorgt u ervoor dat de levensduur van de wand verlengd wordt, en dat u minder risico loopt op optrekkend vocht. Daarnaast kan een woning/-winkelgevel een onverzorgde uitstraling hebben. Gevelreiniging zorgt er niet alleen voor dat de gevel er weer als nieuw uitziet, het zorgt ook voor een langere levensduur van de buitenmuren!

Certificering
Romaro Schoonmaakgroep is aangesloten bij de brancheorganisaties Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten (OSB), Stichting Industriële Reiniging (SIR) en is lid van Vereniging Research Schoonmaak (VSR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 90001-140001, NEN 4400-1 en VCA* zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen!

Relevant

Nieuws