Glasbewassing

Gediplomeerde vakmensen, zorgen voor glashelder resultaat!

Glasbewassing

Ook glasreiniging o.t.w. glasbewassing is een vak apart. Dit kan op traditionele wijze gedaan worden, onder hoge druk, via abseilen of met osmosewater. Romaro is overtuigd van de kwaliteit van zijn dienstverlening op het gebied van glas- en gevelreiniging. 

Romaro loopt binnen glasbewassing en gevelreiniging voorop met een zeer specifieke dienst: abseilen. Als een van de eerste schoonmaakbedrijven kunnen wij namelijk glasbewassing en gevelreiniging verzorgen middels abseilen. Enthousiaste en speciaal daarvoor opgeleide medewerkers voeren met passie deze werkzaamheden uit.

Verbeter uw uitstraling

Uw ramen geven u uitzicht naar buiten en bepalen voor een groot deel het uiterlijk van uw woning of pand. Uiteraard wilt u dat uw ramen er schoon uitzien. Een vakkundige glazenwasser neemt u een hoop werk uit handen en zorgt voor schone ramen zodat u weer van uw uitzicht kunt genieten. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Certificering
Romaro Schoonmaakgroep is aangesloten bij de brancheorganisaties Ondernemersorganisatie Schoonmaak en Bedrijfsdiensten (OSB), Stichting Industriële Reiniging (SIR) en is lid van Vereniging Research Schoonmaak (VSR). De kwaliteit, veiligheid en milieu- certificeringen ISO 90001-140001, NEN 4400-1 en VCA* zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen!

Nieuws

Glasbewassing
Romaro,
Scheepmakerstraat 19,Ridderkerk,Zuid-Holland-2980 GC,
Telephone No.0180 46 33 55
Rotterdam, Utrecht, Ridderkerk
Een vakkundige glazenwasser neemt u een hoop werk uit handen en zorgt voor schone ramen zodat u weer van uw uitzicht kunt genieten.