Industriële reiniging

Schoonmaak van allerlei industriële omgevingen. Al deze schoonmaakprojecten zijn gelieerd aan fabrieken en bedrijfsterreinen. Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Druk dan op de knop hieronder. 

Industriële Reiniging

Industriële reiniging. Denk aan reiniging tijdens fabriekstops. Draaiende, gemotoriseerde machines met specifieke machineonderdelen en ruimtes als een opslagplaats moeten worden leeggemaakt en schoongemaakt. Het productieproces wordt stilgelegd en de machines onder druk en/of compressie gereinigd. Droge of vloeibare stoffen worden opgezogen met een druk vacuümvracht-wagen en afgevoerd naar de afvalverwerking of teruggestort in het productieproces.

“Of deze nu groot of klein zijn, Romaro is erin thuis en maakt schoon in iedere industriële omgeving.”

Ervaren en VCA gediplomeerde medewerkers voeren alle mogelijke voorkomende schoonmaak gerelateerde werkzaamheden uit ten behoeve van fabrieken, productiebedrijven, bedrijfsterreinen en tijdens STOPS. Daarbij respecteren en handelen naar de geldende voorschriften en procedures op gebied van veiligheid, hygiëne, orde en netheid.

De combinatie van veilig en verantwoord werken, in het bezit zijn van professionele kennis en kunde en ruime praktijkervaring zorgen voor een optimaal resultaat bij ieder bedrijf, voor iedere organisatie.

Onze STOPS-teams bestaan uit een grote hoeveelheid professionals die 24/7 in ploegendienst (ontmantelde delen) schoonmaken met geavanceerd materieel als vacuümzuigers en hoge druk reinigers tot en met 4.000 bar. Zij werken snel en efficiënt in de wetenschap dat iedere dag stilliggen geld kost.

Schoonmaakdiensten

Samenvattend levert Romaro Industriële Service de volgende specifieke schoonmaakdiensten:

  • Hoge Druk Vloeistofreiniging
  • Druk Vacuüm Reiniging
  • Werken met adembescherming in besloten ruimten
  • Schoonmaakwerkzaamheden in, aan en rondom fabrieksterreinen
  • Reiniging en desinfecteren machines, installaties, transportbanden en koelcellen
  • Calamiteitenservice 24/7
  • Inzetten mangat- en brandwacht

Naast het dagelijks regulier schoonmaak- onderhoud van het interieur van gebouwen adviseren wij u om periodiek uw wanden, gevels, plafonds en vloerbedekking specialistisch te laten behandelen. In een hygiënegevoelige omgeving zoals sanitair en wasruimte is reiniging vereist die dieper gaat dan een blinkend oppervlak.

 

Meer informatie over onze industriële reiniging

Nieuws