Aanvullende bedrijfsdiensten industrie

Wij denken met alle plezier met u mee en adviseren u graag over hoe onze activiteiten u meer rendement op uw bedrijfsmiddelen brengen!

Bedrijfsdiensten

Reiniging is een van kernactiviteiten van Romaro. Maar natuurlijk houdt Romaro zich bezig met meer dan reiniging alleen. Mensen blijven een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Ons personeel beschikt over de juiste diploma´s en is ervaren. Maar nog veel belangrijker: medewerkers van Romaro doen gewoon net even iets meer. Meer dan dat u verwacht in ieder geval. Ze vallen op en maken het verschil.

Als wij bij u te gast zijn, gedragen onze mensen zich graag als uw ideale medewerker. Als we bezig zijn, zetten de medewerkers van Romaro graag een stapje extra.

Gediplomeerde medewerkers van Romaro zijn zelfs speciaal opgeleid om diverse nevenactiviteiten uit te kunnen voeren. Uw werkomgeving en procedures kennen we en daarom kunnen we, indien gewenst, direct inspringen met ondersteunende bedrijfsdiensten, soms al tijdens de reinigingswerkzaamheden. Dit bespaart u tijd en geld en zorgt voor een grote mate van effciciency.

Aanvullende bedrijfsdiensten industrie

Kernactiviteiten van onze aanvullende bedrijfsdiensten binnen industriële reiniging zijn:

  • Ter beschikking stellen van gecertificeerde heftruck- en bobcatchauffeurs
  • Gekwalificeerde flensmonteur, machinist, mangatwacht en hoogwerkbediening
  • Planmatig of ad hoc afvoeren van bedrijfsafval

Aanvullende bedrijfsdiensten gebouwen

  • Sloopwerkzaamheden binnen mutatiewoningen en kantoorgebouwen, onder andere voor woningstichtingen en vastgoedorganisaties.
  • Bouwschoonmaak; bouwopruimers na sloopwerkzaamheden.
  • Huismeester, handyman en kantinewerkzaamheden.
  • Organiseren/uitvoeren van interne verhuizingen.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de industriële reiniging van Romaro, hoe wij omgaan met calamiteiten, onze kwaliteit en veiligheid eisen of vraag direct een offerte aan!

Meer informatie over onze industriële reiniging

Nieuws