Sloopwerkzaamheden Mutatiewoningen

Sloopwerkzaamheden binnen mutatiewoningen en kantoorgebouwen, onder andere voor woningstichtingen en vastgoedorganisaties.

Sloopwerkzaamheden mutatiewoningen

Mutatiewoningen zijn huurwoningen, vaak leegstaande, die opgeknapt worden voordat de nieuwe bewoners erin komen. Maar het kunnen ook bewoonde huizen zijn waarvan alleen het toilet of de keuken wordt vervangen. Slopen is niet meer met grof geweld een gebouw neerhalen, het is specialistisch werk geworden. Tegenwoordig kijken we naar meer zaken dan alleen snelheid in het werk.  Zo ligt er aan ieder sloopproject een gedetailleerd plan inclusief gedegen calculatie en werkvoorbereiding ten grondslag.

Romaro schoonmaakbedrijf ontzorgt. Kort samengevat nemen wij alle sloopwerkzaamheden mutatiewoningen uit handen. Van het laten doen van asbest en bodem onderzoeken, verzorgen van meldingen, informeren van betrokkenen tot en met het bouwrijp opleveren van het perceel. Alle stappen in het hele proces worden totaal gecoördineerd.

Projecten

Wij verzorgen het sloopwerk van mutatiewoningen in heel Utrecht en Zuid-Holland, dit doen we vaak in opdracht van VVE’s. Omdat mutatiewoningen zich vaak bevinden in woonwijken vinden wij het extra belangrijk dat de sloopwerkzaamheden snel en netjes verlopen om op deze manier zo min mogelijk overlast de veroorzaken voor de omwonende.

Meer informatie over onze industriële reiniging

Nieuws