Specialistische diensten

Wij denken met alle plezier met u mee en adviseren u graag over hoe onze activiteiten u meer rendement op uw bedrijfsmiddelen brengen!

Specialistische diensten

Emmer, spons en gezond verstand behoren nog steeds tot onze standaard schoonmaakuitrusting, maar er komt tegenwoordig heel wat meer bij kijken als het gaat om professioneel onderhoud van uw huisvesting of productieomgeving.

“Naast reguliere schoonmaak en onderhoud, gaan we met specialistische diensten net even verder om alles in, aan en rondom uw pand optimaal gereinigd te krijgen.”

Naast het dagelijks regulier schoonmaak- onderhoud van het interieur van gebouwen adviseren wij u om periodiek uw wanden, gevels, plafonds en vloerbedekking specialistisch te laten behandelen. In een hygiënegevoelige omgeving zoals sanitair en wasruimte is reiniging vereist die dieper gaat dan een blinkend oppervlak.

Allround Specialisten

Onze allround specialisten werken met geavanceerde technieken en beschikken over specifieke kennis, machines en materialen om ieder opdracht goed en gedegen uit te voeren. Deze specialistische schoonmaak diensten hebben één doel voor ogen: zorgen voor een kwalitatief en duurzaam effect. Unieke behandelmethoden worden niet voor niets steeds relevanter. Deze specialistische behandelmethoden zorgen voor het verlengen van de economische levensduur en de waarde van uw bezittingen.

Naast het gangbare dagelijkse schoonmaakonderhoud van wanden, gevels, plafonds en tapijten adviseren wij daarom op gezette tijden specialistisch onderhoud te verrichten. Zo voorkomt u slijtage en vroegtijdige vervanging.

In hygiënegevoelige omgevingen als sanitair en wasruimten richten de specialistische activiteiten zich op reiniging die dieper gaat dan het blinkende oppervlak.

Romaro speelt ook in op de steeds grotere vraag om met klimmaterialen of hoogwerkers onbereikbare gevels verantwoord en vooral veilig te reinigen.

Vanzelfsprekend staat ook hier veiligheid voorop: dakconstructiesystemen worden door onze veiligheidsdeskundigen getoetst en voor aanvang van de werkzaamheden conform alle wettelijke vereisten gekeurd.

Specialistische schoonmaak diensten

Onze specialistische schoonmaak diensten bestaan onder andere uit:

  • Glasbewassing, traditioneel, met osmosesystemen, met een hoogwerker of door middel van de abseilmethode.
  • Gevelreiniging onder hoge druk, coating en anti-spinnenwebbehandeling in Utrecht, Ridderkerk & Rotterdam.
  • Vloeronderhoud, stoom reinigen en renovatie van alle vloerbedekkingen.
  • Wand- en plafondreiniging inclusief roosters, zonwering en lampen.
  • Desinfecteren en dieptereiniging van sanitair, was- en kleedruimten.
  • Kauwgom verwijderen.
  • Calamiteiten wateroverlast

Romaro Schoonmaakbedrijf denkt graag met u mee, met welke specialistische activiteiten wij meer rendement op uw bedrijfsmiddelen kunnen realiseren.

Lees hier meer onze de aanvullende bedrijfsdiensten industrie

Een greep uit onze specialistische diensten

Nieuws

Rotterdam, Utrecht, Ridderkerk