Glasreiniging en gevelreiniging is een vak apart. Dit kan op traditionele wijze gedaan worden, onder hoge druk, via abseilen of met osmosewater. Romaro is overtuigd van de kwaliteit van zijn dienstverlening op het gebied van glas- en gevelreiniging. De door ons opgeleide glas- en gevelspecialisten willen graag bij een gratis proef verzorgen, waarna we samen het resultaat beoordelen. U zult blij verrast zijn. Neem direct contact met ons op.

Romaro loopt binnen glas- en gevelreiniging voorop met een zeer specifieke dienst: abseilen. Als een van de eerste schoonmaakbedrijven kunnen wij namelijk glas- en gevelreiniging verzorgen middels abseilen. Enthousiaste en speciaal daarvoor opgeleide medewerkers voeren met passie deze werkzaamheden uit.

Glasreiniging en gevelreiniging bij Romaro bestaat onder andere uit:

  • Traditionele glasbewassing met ladders, hoogwerkers en dakinstallaties.
  • Gevelreiniging met osmosewater voor alle al dan niet moeilijk bereikbare afwasbare delen zoals kozijnen, ramen, beplating en damwanden.
  • Biologisch verantwoorde en spinvriendelijke anti-spinnenweb behandeling.
  • Hoge druk gevelreiniging met koud en warm water of met zand om ernstige verwering, groenaanslag of graffiti te verwijderen.
  • Coatingbehandeling van verweerde en doffe kunststof of aluminium kozijnen, gevelbeplating en het water- en vuilafstotend maken van stenen en gevels.
  • Abseilen om onbereikbare gevels verantwoord en vooral veilig te reinigen.

U vind Romaro glasreinging en gevelreiniging o.a. in omgeving Rotterdam

Nieuws