Met ruim achthonderd collega’s steken we dagelijks de handen uit de mouwen om alles schoon te krijgen (en nog zo veel meer dan alleen schoonmaken) in alle mogelijke gebouwen, fabrieken, havengebieden, op bedrijfsterreinen en op petrochemische complexen.

Het werkgebied van Romaro is breed. Wij weten altijd exact waar we aan beginnen, voordat we een nieuwe klus starten. Ons werk en onze medewerkers nemen wij als facilitair dienstverlener, altijd zeer serieus.

Romaro kent, zeker voor een sector als die van de facilitaire dienstverlening, een laag ziekteverzuim en een lange arbeidsrelatie met onze medewerkers. Vaders en moeders waarvan ook de zonen en dochters bij ons werken, is binnen Romaro geen uitzondering. Opgebouwde kennis en ervaring blijven zo binnen onze organisatie. Onze hoge kwaliteitseisen voor schoonmaken worden zo geborgd en zorgen ervoor dat die van u worden gerealiseerd.

Al onze medewerkers werken uitsluitend met voor de schoonmaakbranche veilige en ergonomisch verantwoorde materialen en persoonlijke beschermingsmiddelen, voorzien van een CE-keurmerk.

Meer informatie over mens, milieu en werkgever

Nieuws