Nieuws

Aardigheidje voor onze medewerkers

Lees verder

Afgelopen vrijdag was het de derde keer dat in ons land de Dag van de Schoonmaker gevierd werd. Elk jaar komen er meer schoonmaakbedrijven bij die hieraan meedoen, wij als Romaro doen hier al vanaf het eerste jaar aan mee. Dit jaar hebben we al onze medewerkers een kleinigheidje in de vorm van een pakje kauwgom gestuurd, om te laten weten dat we trots op ze zijn!

Vrijdag 15 juni is de derde Dag van de Schoonmaker

Lees verder

Met meer dan 100 schoonmaakbedrijven, -diensten, bedrijven en instellingen stevent de derde Dag van de Schoonmaker, op vrijdag 15 juni aanstaande, op een succes af. 

Op deze landelijke Dag van de Schoonmaker gaan ruim 100 bedrijven zo’n 95.000 schoonmakers een pluim of presentje geven, uiteraard doet Romaro hier ook aan mee. Een blijk van waardering voor de inzet van alle schoonmakers van Nederland. En terecht, want waar zouden we zonder hen zijn?

Op vrijdag 15 juni mag en kan niemand er omheen, dan is het De Dag van de Schoonmaker. Naast Secretaressedag en themadagen als Dag van de Bouw en Dag van de Verpleging is er sinds 2016 een dag speciaal voor alle schoonmakers van Nederland: De Dag van de Schoonmaker. Een themadag met landelijke allure, met waardering en respect voor 125.000 schoonmakers die zich dagelijks – van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat – inzetten voor een schone en leefbare omgeving voor iedereen.

VAKANTIEKRACHTEN GEZOCHT!

Lees verder

15 juni: Dag van de Schoonmaker

Lees verder

In 2016 werden meer dan 50.000 schoonmakers van zo’n 60 schoonmaakbedrijven in het zonnetje gezet op De Dag van de Schoonmaker. De tweede editie op 15 juni 2017 was weer een succes met 80.000 schoonmakers van zo’n 111 schoonmaakbedrijven, maar dit jaar doen er ongetwijfeld nog meer schoonmaakbedrijven mee. Wij als Romaro doen al vanaf het begin mee en zetten uiteraard al onze medewerkers ook dit jaar op 15 juni weer in het zonnetje! Doet u ook mee?

Schoonmaker verdient veel meer waardering

Lees verder

Het staat zelfs in de krant en was 16 april op de televisie: de schoonmaker verdient veel meer waardering! Zij zorgen er immers voor dat werkend Nederland elke dag weer productief aan de slag kan. Daarnaast, als bedrijf krijg je maar één kans om een eerste indruk te maken, en het eerste wat bezoekers opvalt binnen gebouwen is hoe schoon en verzorgd het er is.

Winnares Milieuprijsvraag is Jolanda Charité

Lees verder

Bij Romaro besteden we altijd veel aandacht aan het milieu. Zo is er vorig jaar een prijsvraag gehouden onder het personeel voor goede, maar vooral uitvoerbare ideeën die direct een positieve impact hebben op het milieu. Onze collega Jolanda Charité kwam met de beste ideeën, waarvoor zij dan ook is beloond met een cadeaubon. Uiteraard blijven goede voorstellen altijd welkom!

Makiadi Dilanda Schoonmaker van het Jaar 2017

Lees verder

Ook in 2017 is er weer een Schoonmaker van het Jaar benoemd bij Romaro. Dit jaar viel de eer te beurt aan Makiadi Dilanda.

Makiadi maakt trappenhuizen schoon van vooral VvE’s. Hij is een harde werker, nooit ziek, nooit te beroerd om iets te doen, denkt mee en is betrokken. Romaro gunt hem deze titel van harte. Bij deze titel hoorde uiteraard ook taart, bloemen, een award en een tegoedbon voor een weekendje weg met zijn vrouw.

Op de groepsfoto van links naar rechts: Rogier Mazurel (directeur), Martijn den Haan (leidinggevende) en Makiadi Dilanda (Schoonmaker van het jaar 2017)

/**/ Scroll To Top