Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Glasbewassing

Wij begrijpen dat uw ramen er schoon uit horen te zien. Gevelramen geven uitzicht naar buiten en bepalen voor een groot deel de uitstraling van uw bedrijfspand, wooncomplex, winkelpand of buitenruimte. Glasbewassing zorgt weer voor een frisse uitstraling en het nodige onderhoud aan houtwerk, kozijnen en waterslagen. Wij helpen u graag.

Glasbewassing is een professioneel vak waarbij een hoge mate van veiligheid wordt gehanteerd. Onze opgeleide glazenwassers zorgen voor schone ramen zodat u weer van uw uitzicht kunt genieten.

Romaro glazenwassers kunnen op traditionele wijze, met ladders of via een hoogwerker tot wel 45 meter hoog, uw ramen en beplating wassen. Wij reinigen onder hoge druk met warm of koud water maar ook onder lage druk door middel van osmosewater en bijhorende zachte borstels. Deze methode kunnen wij zowel aan de buiten- als de binnenzijde hanteren op moeilijk bereikbare plaatsen.

Als een van de eerste schoonmaakbedrijven kunnen wij glasbewassing en gevelreiniging verzorgen door middel van abseilen.

Onze glazenwassers zijn uniek opgeleid voor Nederlandse begrippen. Dit komt omdat wij de specialiteit hebben om door middel van abseilen moeilijk bereikbare delen te kunnen wassen. Romaro is bij uitstek het schoonmaakbedrijf die altijd een oplossing kan bieden. Dit doen wij met de nieuwste technieken en materialen om de beste kwaliteit te leveren voor uw glas en gevels. Uiteraard worden er risico-inventarisaties opgesteld voordat de klus start.

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danny!

Traditionele glasbewassing met ladders, hoogwerkers en dakinstallaties

Reiniging met osmosewater voor alle al dan niet moeilijk bereikbare afwasbare delen zoals kozijnen, ramen, beplating en damwanden

Abseilen om onbereikbare delen verantwoord en vooral veilig te reinigen

Biologisch verantwoorde en spinvriendelijke anti-spinnenweb behandeling

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danny!

Meer van onze diensten

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background
Mommers Schoonmaak background