Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Industriële reiniging

Wij begrijpen dat industriële reiniging efficiënt en veilig uitgevoerd moet worden. Uw productieproces moet altijd door of moet na een calamiteit snel opgestart worden. Tijd is geld. Door hooggekwalificeerde medewerkers in te zetten, borgen wij dit proces. Wij helpen u graag.

Romaro Industriële Service is er voor fabrieken, productiebedrijven, distributiecentra, silo’s, opslaghallen, aanlegsteigers, kades en bedrijventerreinen. Wij kunnen elke industriële omgeving reinigen en schoonhouden. Daarbij respecteren en handelen we naar de geldende voorschriften en procedures op gebied van veiligheid, hygiëne, orde en netheid. Onze collega's zijn ervaren en opgeleid met alle relevante vak- en veiligheidsopleidingen zoals Stichting Industriële Reiniging (SIR) & VCA om dit werk goed en veilig uit te voeren.

Wij zorgen voor een zo kort mogelijke productie-stop door snel en efficiënt met geavanceerd materieel en de nieuwste reinigingstechnieken te werken.

Onze stops-teams bestaan uit een grote hoeveelheid professionals die 24/7 in ploegendiensten schoonmaken. Om uw productie-stop zo kort mogelijk te houden en de beste reinigingskwaliteit te leveren werken we snel en efficiënt met geavanceerd materieel en de nieuwste reinigingstechnieken.

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Martijn!

Hogedrukreiniging

Druk vacuüm reiniging

Silo reiniging eventueel met abseilen

Inzetten mangat- en brandwacht

Werken met adembescherming in gesloten ruimten

Schoonmaakwerkzaamheden in, aan en rondom fabrieksterreinen

Reiniging en desinfecteren machines, installaties, transportbanden en koelcellen

Calamiteitenservice 24/7

Bedrijfsdiensten

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Martijn!

Meer van onze diensten

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background
Mommers Schoonmaak background