Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Complexen zoals winkelcentra en sportaccommodaties zijn representatieve ruimten en moeten er verzorgd uit zien. Hier komen veel bezoekers op af die een schone omgeving willen ervaren. Met een schone omgeving bouwt u als eigenaar of beheerder een goed imago op en willen bezoekers er graag terugkomen.

Naast het planmatig schoonmaakonderhoud zal een periodieke dieptereiniging van vloeren, wanden en plafonds zorgen voor een blijvend representatief karakter. Voor bezoekers die komen winkelen of sporten is dit uiteraard belangrijk. Wij zorgen er graag voor dat sporters zich kunnen focussen op betere prestaties en dat het winkelend publiek meer shopplezier ervaart.

Romaro begrijpt dat uw complex meer nodig heeft dan schoonmaak alleen. Dergelijke gebouwen hebben te maken met installaties en technische ruimten die beheert moeten worden en waar toeleveranciers onderhoud aan moeten plegen. Daarbij kan er altijd een calamiteit ontstaan of zijn er verstoringen of vragen. Voor deze activiteiten hebben wij huismeesters ter beschikking met het juiste werk- en denkniveau.

Het plan van aanpak

Bij Romaro werken we met een schoonmaakplan, dit is een duidelijk plan dat we graag samen met u als opdrachtgever opstellen. Het zorgt ervoor dat onze schoonmakers efficiënt te werk kunnen gaan en dat u weet waar u aan toe bent. Over de kwaliteit van de schoonmaak hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze professionele schoonmakers hebben hiervoor een opleiding gevolgd, zijn representatief in herkenbare werkkleding en beschikken vaak over jarenlange ervaring.  Daarnaast houden onze schoonmakers zich aan de regels en wensen van u als klant. Op deze manier wordt er rekening gehouden met de locatie, de activiteiten en bovenal uw eisen.

Zoekt u de juiste schoonmakers en huismeester voor uw winkelcentrum of sportcomplex zodat bezoekers uw complex met een gerust gevoel kunnen bezoeken? Dan bent u bij Romaro aan het juiste adres!

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze schoonmaakdiensten? Wij van Romaro helpen u graag om schoon te maken en we staan voor u klaar!

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danny!

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background
Mommers Schoonmaak background