Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Bij Romaro houden we ons al vier decennia bezig met het reinigen en schoonhouden van kantoorgebouwen en nog véél meer. We steken graag onze handen uit de mouwen. Onze slogan is daarom een statement met onze naam geworden: ‘Romaro maakt schoon!’.

Een fris en schoon gehouden gebouw draagt bij aan positieve bedrijfsresultaten. Daarnaast zorgt het voor een professionele uitstraling naar klanten toe en draagt het bij aan een fijne werksfeer voor uw personeel. U hoeft zich niet te ergeren aan een onverzorgde omgeving en u kunt zich volledig focussen op het werk en uw collega’s. Daarnaast hoeft u zelf geen personeel aan te nemen of uw eigen personeel hiermee te belasten. Wij regelen alles voor u. Dit scheelt u een hoop tijd, geld en zorgen.

Dankzij jarenlange ervaring zijn onze vakgeschoolde schoonmakers de aangewezen personen voor de verrichtingen die vereist zijn bij het schoonmaken van uw kantoor. Een kantoor of kantoorcomplex is voor ons niets nieuws. Onze schoonmakers weten precies hoe we uw kantoor weer fris en schoon kunnen krijgen. Daarnaast houden we rekening met uw huisregels, werktijden en wensen.

Bovendien stellen onze mensen zich professioneel en vakkundig op. Verder kunt u een gemotiveerde en resultaatgerichte werkhouding verwachten.

We adviseren en luisteren naar uw wensen

In het begin van het schoonmaaktraject zullen we, samen met u, een duidelijk plan opstellen. U kunt hierbij precies aangeven wat u van ons verwacht en welke ruimten onderhouden moeten worden.

Tijdens het contactmoment bespreken we welke procedures van belang zijn, welke  afwerkmaterialen we kunnen aantreffen en welke handelingen en materialen er nodig zijn om het oppervlak te reinigen en te onderhouden. 

Wilt u een fijne, representatieve en frisse uitstraling van uw gebouw en dat zonder zorgen? Neem dan contact met ons op! U krijgt van ons een duidelijk plan aangeboden, waarna we voor u aan de slag gaan.

Klinkt dit als iets waar u en uw kantoor naar op zoek is? Aarzel dan niet en maak een afspraak bij onze adviseurs!

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danielle!

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background
Mommers Schoonmaak background