Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Scholen en kinderdagverblijven schoonmaken en schoonhouden is vanzelfsprekend erg belangrijk. Kinderen moeten in een schone omgeving kunnen spelen en leren. 

Goede hygiëne is belangrijk voor zowel het kind als de ouders. Ouders hechten hier veel waarde aan. Door uw school of kinderdagverblijf schoon te houden, zorgt u voor een fijne werksfeer voor kind en leraar. Bovendien laat het een goede indruk achter op ouders die langskomen en beperkt u het risico op verspreiding van ziektes of bacteriën.

Een goede schoonmaak van uw school of kinderdagverblijf is dus niet geheel onverstandig. Wel kunnen er in een omgeving met kinderen wat vragen en twijfels ontstaan. U hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid en daarnaast houden we ook rekening met de momenten waarop er geen schoonmaken mogelijk is. Tijdens een contactmoment nemen we dat graag met u door.

Onze schoolschoonmakers zijn geschoolde professionals die ruime ervaring hebben in het werkveld. Hierbij zullen onze professionals zich volledig aan uw eisen aanpassen. Wij luisteren graag naar uw wensen en maken op basis hiervan een plan van aanpak.

Het plan van aanpak maken we op basis van een kennismakingsgesprek. U wordt gevraagd naar uw eisen en speciale wensen en we nemen een aantal vragen met u door. Daarnaast bespreken we de dagen en periode dat de schoonmaker aanwezig moet zijn.

Dit is allemaal bedoeld om een voor u zo duidelijk mogelijk plan samen te stellen. Op deze manier hopen we u van de juiste informatie te voorzien en weet u waar u aan toe bent met de schoonmakers van Romaro.

Bent u enthousiast en wilt u meer informatie over het schoonmaken van uw school of kinderdagverblijf? Wij van Romaro gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Indien gewenst kunnen onze professionele schoonmakers snel aan de slag.

Benieuwd naar onze service? Maak een afspraak met onze adviseur voor een kennismaking op uw locatie.

Contact image

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op met Danielle!

Meerwijk Schoonmaakbedrijf background
Romaro Schoonhouden Gebouwen background
Mommers Schoonmaak background